Samen voor een duurzame regio!


Energiecoöperaties in Culemborg, Tiel, Lingewaal, Maasdriel en Zaltbommel, Buren en Geldermalsen zetten zich in voor meer duurzaam opwekte stroom in regio Rivierenland. Dit doen ze in samenwerking 'Energie Samen Rivierenland'. Huismerk Energie zorgt dat deze 'Betuwestroom' ook echt bij de inwoners terecht komt. Wil jij Betuwestroom thuis ontvangen? Kies dan voor een 1- of 3-jarig energiecontract.

Maak een persoonlijke berekening!

Bij het pakket 1- en 3 Jaar Zeker Betuwestroom leveren wij je 100% groene stroom uit regio Rivierenland! Zonne-energie van diverse zonnedaken, windenergie van Windpark Nijmegen-Betuwe én binnenkort ook van Windparken Avri en Deil. 

  • 1 jaar vaste leveringstarieven
  • Eenvoudig gegevens inzien en wijzigen via Mijn Huismerkenergie
  • Groene stroom uit de regio en CO2 gecompenseerd gas

Geschat termijnbedrag:

€ 126,00

Bereken mijn voordeel

  • 3 jaar vaste leveringstarieven
  • Opzegvergoeding (boete) met max. € 250,00 vergoed (€125,00 stroom, €125,00 gas)
  • Eenvoudig gegevens inzien en wijzigen via Mijn Huismerkenergie
  • Groene stroom uit de regio en CO2 gecompenseerd gas

Geschat termijnbedrag:

€ 126,00

Bereken mijn voordeel

Het berekende termijnbedrag is gebaseerd op het verbruik dat je zelf hebt ingevuld of het gemiddelde verbruik dat je hebt geselecteerd. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het opgeven van een correct verbruik. Wíj dragen er zorg voor dat de inhoud van de berekening juist is. Wij houden deze dan ook up-to-date aan de hand van recente tarieven. Mocht het toch een keer voorkomen dat de informatie onjuist is, laat ons dit weten. Je kunt ons hier niet aansprakelijk voor stellen.

Windpark Avri en Deil

Wat een pracht projecten: Windpark Avri en Windpark Deil. Sinds kort vind je de 3 windmolens van Windpark Avri op de de voormalige afvalberg van Avri in Geldermalsen. Op een afvalberg bouwen is een primeur voor Nederland. Met de feestdagen draaien ze op volle toeren. Ook Windpark Deil, nabij knooppunt Deil staat in de stijgers. Het park bestaat uit 11 windmolens en coöperatie Betuwewind is eigenaar van 4 molens. Eind 2019, begin 2020 wekken ze energie op voor de regio! Meer over de projecten en over hoe je kunt investeren / lid worden lees je hier

Zonne-energie voor en door de inwoners van Tricht

Met ruim 100 zonnepanelen op het dorpshuis in Tricht, maakt Coöperatie Duurzaam Tricht zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Ook voor diegenen met een te klein of zonder eigen dak. Hier kun je als buurtbewoner van Tricht in investeren én van meeprofiteren: je investeert in paneeldelen en krijgt korting op de energiebelasting. Huismerk Energie zorgt er voor dat de zonne-energie die is opgewekt door jouw paneeldelen, bij je thuis wordt geleverd. Uiteraard is ook je overige stroom duurzaam opgewekt. Meer weten of investeren in paneeldelen? Neem contact op met onze partner Betuwestroom via 06 43 02 60 49 of gerlach@11duurzaam.nl

Burgers uit 8 gemeenten werken samen aan een duurzame regio

Energie wordt opgewekt door lokale coöperaties en in de regio geleverd

Je ontvangt lokale energie tegen voordelige tarieven

Kies jij ook voor Betuwestroom?

Samen met partners bouwen aan een duurzame regio

Wij zijn van mening dat ondernemerschap in energie niet voorbehouden moet blijven aan grote bedrijven. Juist lokale initiatieven, zoals Betuwestroom zijn een belangrijke schakel in de energietransitie. Door een actieve betrokkenheid van de energiecoöperaties en de inwoners van de regio kunnen we het aandeel lokale opwek vergroten en de lokale economie versterken.

Samenwerkingen

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 266 266 22

Direct een gesprek

Liever je vraag persoonlijk bespreken? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22