Bommelerwaar-Stroom: van hier, voor ons allemaal


Energie besparen én lokaal duurzame energie opwekken. Met Bommelerwaar-Stroom zet Coöperatie Bommelerwaar het allemaal in beweging. Ben jij trotse bewoner van Bommelerwaard? Bouw mee aan een duurzame en nog mooiere regio en kies voor Bommelerwaar-Stroom. "Van hier, voor ons allemaal", exclusief voor leden van Coöperatie Bommelerwaar. 

Jouw persoonlijke berekening

Ook groene energie uit Nederland ? Vul je gegevens in en bekijk welk energiepakket bij jou past.

Mijn adres:
Exclusief voor leden van coöperatie Bommelerwaar! Met 3 Jaar Zeker Bommelerwaarstroom kies je voor scherpe leveringstarieven en groene energie, opgewekt in jouw regio!
  • 3 jaar vaste leveringstarieven
  • Bommelerwaarstroom en CO2 gecompenseerd gas
  • Opzegvergoeding (boete) met max. € 250,00 vergoed (€125,00 stroom, €125,00 gas)
  • Eenvoudig gegevens inzien en wijzigen via Mijn Huismerkenergie

Geschat termijnbedrag:

€ 127,00

Bereken mijn voordeel
Wijzig mijn verbruik

Op basis 1.484 kWh (normaal) en 1.316 kWh (dal) stroom en 1.150 m3 gas

Samen voor 100% duurzame energie in de regio Bommelerwaard

Lokale energie tegen voordelige tarieven

Exclusief voor leden van Coöperatie Bommelerwaar

Het eerste collectieve zonnedak in Bommelerwaard

Het dak is eraf! Eind juni is het eerste Bommelerwaar-zonnedak geopend. 375 panelen op de Gemeentewerf in Gameren wekken energie op voor ruim 25 huishoudens. De energie is voor iedereen toegankelijk. Ook voor diegenen met een te klein of zonder eigen dak. Hier kun je als buurtbewoner van Bommelerwaard in investeren én van meeprofiteren. Voor meer informatie over dit energieproject of investeren, kun je terecht bij Coöperatie Bommelerwaar per mail (info@bommelerwaar.nl) of telefonisch (06 - 449 88 00 5).Nog geen lid van Bommelerwaar? Word lid en doe mee!

Deelnemen in Bommelerwaar-Stroom én afnemen? Word dan lid van Coöperatie Bommelerwaar. Samen investeer je in zonnepanelen, windmolens en andere technieken die duurzame stoom opwekken. Heel simpel, via je energierekening. Coöperatie Bommelerwaar maakt namelijk gebruik van de postcoderoosregeling. Hiermee ontvang je als deelnemer in een bepaald postcodegebied een energiebelasting-teruggave je rekening. Deze belasting-teruggave int de coöperatie om zo de duurzame investeringen af te lossen én gezamenlijk kapitaal op te bouwen. Zo investeer je ongemerkt via je energierekening in duurzame energie, zónder grote investeringen vooraf. Wil je ook daadwerkelijk de stroom van deze projecten ontvangen? Kies dan voor 3 Jaar Zeker Bommelerwaar-Stroom, exclusief voor leden van de coöperatie!

Ik wil lid worden

Kies jij ook voor Bommelerwaar-Stroom?

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 823 641 18

Direct een gesprek

Je vraag liever persoonlijk met een van onze medewerkers bespreken? Bel dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22