Krijg energie van Nijmegen

In een recordtijd hebben burgers uit Nijmegen en omgeving Windpark Nijmegen-Betuwe gerealiseerd. Vier windmolens langs de A15 wekken sinds eind 2016 écht Nijmeegse windenergie op. Het tweede project is in aantocht. Onder de windmolens vind je volgend jaar Zonnepark de Grift met 17.000 zonnepanelen. Samen wekken ze energie op voor ruim 8000 huishoudens in de regio! Wil jij energie uit Nijmegen thuis ontvangen? Kies dan voor 1- of 3 Jaar Zeker Nijmegen. Nu met jaarlijks 250 kWh korting (leveringstarief, excl. overheidsheffingen). 

Maak een persoonlijke berekening!

Bij het pakket 1- en 3 Jaar Zeker Nijmegen leveren wij je stroom van Windpark Nijmegen-Betuwe en Zonnepark De Grift. Totdat Zonnepark De Grift eigen duurzame opwek heeft gerealiseerd, leveren wij je stroom van Windpark Nijmegen-Betuwe.

 • Nu: 250 kWh korting (leveringstarief, excl. overheidsheffingen), zie voorwaarden
 • 1 jaar vaste leveringstarieven
 • Eenvoudig gegevens inzien en wijzigen via Mijn Huismerkenergie
 • Nijmeegse zonne- en windenergie & CO2 gecompenseerd gas

Geschat termijnbedrag:

€ 119,00

Bereken mijn voordeel

 • Nu: 250 kWh korting (leveringstarief, excl. overheidsheffingen), zie voorwaarden
 • 3 jaar vaste leveringstarieven
 • Opzegvergoeding (boete) met max. € 250,00 vergoed (€125,00 stroom, €125,00 gas)
 • Eenvoudig gegevens inzien en wijzigen via Mijn Huismerkenergie

Geschat termijnbedrag:

€ 121,00

Bereken mijn voordeel

Het berekende termijnbedrag is gebaseerd op het verbruik dat je zelf hebt ingevuld of het gemiddelde verbruik dat je hebt geselecteerd. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het opgeven van een correct verbruik. Wíj dragen er zorg voor dat de inhoud van de berekening juist is. Wij houden deze dan ook up-to-date aan de hand van recente tarieven. Mocht het toch een keer voorkomen dat de informatie onjuist is, laat ons dit weten. Je kunt ons hier niet aansprakelijk voor stellen.Zonnepark de Grift

Zonnepark de Grift is in aantocht! Onder de windmolens vind je volgend jaar 17.000 zonnepanelen. De zonnepanelen gaan energie opwekken voor ruim 1.250 huishoudens. En wij zorgen dat deze energie in de regio terecht komt. Net als Windpark Nijmegen-Betuwe wordt ook het zonnepark vóór en dóór burgers gerealiseerd. En goed nieuws, ook jij kan meebouwen aan het zonnepark! Meer hierover lees je op de website van Zonnepark de Grift. Proef alvast de sfeer en bekijk de promo video!

Meer over Zonnepark de GriftBurgers bouwden Windpark Nijmegen-Betuwe

Met steun van 1.103 betrokken coöperatieleden bouwden Energiecoöperatie WPN een eigen windpark langs de A15 in Nijmegen-Noord. De vier windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe wekken energie op voor 7.100 huishoudens in de regio. Huismerk Energie werkt samen met de coöperatie om ervoor te zorgen dat de opgewekte energie ook bij de burgers terecht komt. Samen gaan wij voor een duurzame regio!  

Lees meer over Windpark Nijmegen-Betuwe


Een overzicht van de meest gestelde vragen

 • Hoe meld ik me aan bij Huismerk Energie?

  Je kunt altijd eenvoudig overstappen naar Huismerk Energie op een manier die voor jou prettig is.

  Online: meld je eenvoudig aan via onze website . Op onze website kun je ook een uitgebreide berekening maken van je besparing bij Huismerk Energie. 

  Telefonisch: bel naar 088 - 105 11 22 en een van onze medewerkers helpt je graag met het aanvragen van Huismerk Energie.

  Mail: stuur een mail naar info@huismerkenergie.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


  Is je vraag beantwoord?

 • Hoe verloopt mijn overstap verder?

  Zodra je bent aangemeld, ontvang je binnen twee werkdagen van ons je contract met daarin je definitieve termijnbedrag. Je hebt dan nog 14 kalenderdagen de tijd om je contract goed door te nemen. Hierna gaan we starten om je overstap te regelen. Als je geen slimme meter hebt, vragen wij twee weken voor je overstap om de meterstanden door te geven. Als laatste stap starten we met leveren van lokaal duurzame energie. 

  Is je vraag beantwoord?

 • Wat ga ik per maand betalen?

  De uitkomst van de berekening geeft een schatting aan de hand van een gemiddeld verbruik. Indien je klikt op berekenen, kun je zelf een accurate berekening maken door je eigen verbruik in te vullen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld je jaarnota als uitgangspunt nemen. Huismerk Energie controleert ook altijd jouw historische verbruik en of dit overeenkomt met het verbruik dat je zelf hebt opgegeven. 

  Is je vraag beantwoord?

 • Ik heb al een leveringsovereenkomst maar weet de einddatum niet. Kan ik toch overstappen?

  Wil je klant worden bij Huismerk Energie, maar weet je niet wanneer je huidige contract afloopt? Wij zoeken het graag voor je uit. Indien je contractduur nog niet is verstreken, is het mogelijk dat je aan je huidige leverancier een boete moet betalen voor de overstap. Deze boete wordt in veel gevallen door ons vergoed. 

  Is je vraag beantwoord?

 • Waarvoor werken Huismerk Energie en Energiecoöperatie WPN samen?

  Huismerk Energie en Energiecoöperatie WPN gaan samen voor een duurzaam Nijmegen! Niet alleen hebben we Energiecoöperatie WPN in de beginfase gesteund met het werven van leden, ook zorgt onze samenwerking ervoor dat de energie die Windpark Nijmegen-Betuwe opwekt daadwerkelijk bij de burgers terecht komt. Wij kopen de stroom van Windpark Nijmegen-Betuwe in, om deze te leveren aan 7.100 huishoudens, het liefst in onze regio. Want het zou natuurlijk geweldig zijn wanneer energie uit Nijmegen zo veel mogelijk in onze regio blijft!  Zonnepark de Grift is in aantocht. We kunnen niet wachten tot het zonnepark energie gaat produceren! 

  Is je vraag beantwoord?

 • Hoe weet ik of de stroom van Huismerk Energie ook echt groen is?

  Aan de stroom die uit jouw stopcontact komt, zie je niet of jouw stroom groen is of waar jouw energie vandaan komt. Om toch aan te kunnen geven dat de stroom die wij leveren 100% lokaal groen is, bestaat er een systeem in Nederland:

  Certificaten: de 'Garantie van Oorsprong' is een garantiecertificaat dat per MWh aangeeft waar deze energie is opgewekt. Huismerk Energie heeft voor elke geleverde MWh ook een Garantiecertificaat.

  Stroometiket: elke energieleverancier is wettelijk verplicht om ieder jaar een Stroometiket op te stellen. Het Stroometiket geeft inzicht in welke energie is geleverd. Als je groene stroom afneemt, kun je op het stroometiket precies zien welk percentage van de stroom (lokaal) groen is, welk percentage grijs en welk percentage onbekend. Het Stroometiket staat hier vermeld op onze website en in je jaarnota. 

  Is je vraag beantwoord?

 • Wat is Mijn Huismerkenergie?

  Mijn Huismerkenergie is je persoonlijke online omgeving waar al jouw gegevens zijn verzameld. Hier vind je een overzicht van je factuurgegevens en tarieven. Ook kun je de meterstanden hier eenvoudig doorgeven en kun je gebruik maken van de Slimme Energiemanager. De inloggegevens ontvang je direct bij je contract.

  Is je vraag beantwoord?

Kies jij ook voor stroom uit Nijmegen?

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 823 641 18

Direct een gesprek

Liever je vraag persoonlijk bespreken? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22