Huismerk Energie wint ondernemersprijs BNZ

2017 begint goed! Zo ontvingen wij de jaarlijkse ondernemersprijs van Bedrijvenvereniging Nijmegen Zuid (BNZ). Directeuren Peter den Biesen en Loek Otters namen de prijs in ontvangst. Een bevestiging voor innovatief ondernemerschap. Wij groeide binnen drie jaar uit tot een betekenisvolle speler in de zeer concurrerende markt van energieleveranciers. Dit vieren wij graag met jullie, namelijk met een voordelig energieaanbod. Hiermee draagt u tevens bij aan het verduurzamen van onze regio.

Wie wint trakteert

Voor alle BNZ leden stellen wij vrijblijvend een exclusief energieaanbod op. Upload uw jaarnota of maak een afspraak via onderstaand formulier. 

Jaarnota uploaden: Geen Bestand gekozen

Het aanvragen van een offerte bij Huismerk Energie is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij gebruiken deze gegevens ook eenmalig voor het maken van deze offerte. De offerte baseren wij in eerste instantie op het verbruik zoals vermeld in uw jaarnota. Eventueel aanvullende informatie kunt u kwijt bij het opmerkingveld. Voor toelichting op uw offerte kunt u contact met ons opnemen.

Scherpe tarieven

BNZ ledenvoordeel

100% groene windenergie uit Nijmegen

Samen met Windpark Nijmegen-Betuwe bouwen we aan een duurzame regio

Als Nijmeegse energieleverancier is een van onze belangrijkste doelstellingen het verduurzamen van onze regio. We werken actief samen met lokale partners rondom energielevering, opwek en besparing. Zo brengen we energie weer dichterbij. Onze samenwerking met Windpark Nijmegen-Betuwe is de kers op de taart. Het is voor ons een eer om mee te werken aan de campagnes en de energie die in Nijmegen wordt opgewekt te mogen leveren aan de regio. 

Meer over Huismerk Energie

Klanten over Huismerk Energie

Wij zijn blij met onze klanten en zij gelukkig ook met ons!

Ik vind het een prettig idee dat ik schone energie uit mijn eigen omgeving krijg.

Mevrouw Donker uit Nijmegen

Het aanbod was zo goed dat ik voor mijn banketbakkerij en privé ben geswitcht.

Goos-Jan Looijenga uit Nijmegen

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 823 641 18

Direct een gesprek

Je vraag liever persoonlijk met een van onze medewerkers bespreken? Bel dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22