Een aanbod op maat voor jou

Wat leuk dat je interesse hebt in Huismerk Energie. Bereken vooraf je termijnbedrag, zodat je precies weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je graag een vergelijking maken tussen producten of je huidige leverancier? Neem dan gerust even contact met ons op. 

1. Aanmelden

Meld je aan en ontvang direct een bevestiging per e-mail.

2. Contract

Je ontvangt je nieuwe contract en termijnbedrag. Wij zeggen je oude contract op.

3. Meterstanden

Heb je geen slimme meter, dan krijg je bericht om je meterstanden door te geven.

4. Start levering

Vanaf nu maak jij gebruik van 100% lokaal groene energie uit Nederland!


Regel zelf je energiezaken via Mijn Huismerkenergie

Zodra je klant wordt bij Huismerk Energie, krijg je toegang tot Mijn Huismerkenergie. In onze online inlogomgeving staat al je informatie bij elkaar, bekijk je het verbruik en geef je snel en eenvoudig wijzigingen door. 

Inzicht in je verbruik met de Slimme Energiemanager

Al jouw persoonlijke informatie bij elkaar

Zelf eenvoudig wijzigingen doorgeven

Meer inzicht in je energieverbruik

Als klant kun je gratis  gebruik maken van de Slimme Energiemanager, te vinden in Mijn Huismerkenergie. Zo heb je altijd actueel inzicht in je energieverbruik. 

 • 24/7 inzicht in je eigen energieverbruik
 • Bewuster omgaan met je energie
 • Handig verbruiksoverzicht
 • Tot een kwartier nauwkeurig je verbruik inzien
 • Altijd en overal toegankelijk
Stap je ook over?Veelgestelde vragen

 • Hoe weet ik zeker dat de energie van Huismerk Energie 100% lokaal groen is?

  De Huismerk stroom die wij aan jou leveren, is afkomstig van duurzame energieproducenten uit Nederland. De herkomst van deze stroom wordt gecheckt aan de hand van zogeheten Garanties Van Oorsprong (GVO's) Zo weet je zeker dat de stroom die we jou leveren 100% Hollands groen is. Lees hier alles over onze energie.

  Is je vraag beantwoord?

 • Is het bedrag in mijn berekening ook het termijnbedrag dat ik per maand ga betalen?

  Het berekende maandbedrag is een indicatie van het uiteindelijke termijnbedrag dat je maandelijks gaat betalen voor de levering van energie. Dit is onder voorbehoud van afwijkingen en wijzigingen in je daadwerkelijke verbruik. Voor een gepersonaliseerd aanbod maken we gebruik van een klantsleutel. Is hier geen gebruik van gemaakt, dan maken we een berekening op basis van standaardwaarden. Je daadwerkelijke tarieven en termijnbedrag kunnen dan afwijken. Enkele dagen na de aanmelding ontvang je je energiecontract met de definitieve tarieven. Het termijnbedrag kan je altijd wijzigen via Mijn Huismerkenergie

  Is je vraag beantwoord?

 • Vergoedt Huismerk Energie de opzegvergoeding (boete) van mijn oude leverancier?

  Dit hangt af van het contract dat je bij Huismerk Energie hebt gekozen. In veel gevallen vergoeden wij de opzegvergoeding van je vorige leverancier tot €100,00 (€ 50,00 per aansluiting). Bij enkele energiecontracten vergoeden wij de opzegvergoeding tot € 250,00 (€ 125,00 per aansluiting). Is jouw opzegvergoeding lager? Dan betalen we je het bedrag van de opzegvergoeding terug. Is jouw opzegvergoeding hoger dan het bedrag dat wij vergoeden? Dan betaal je het resterende bedrag zelf. Of, en met welk bedrag we jouw eventuele opzegvergoeding vergoeden staat in de productvoorwaarden van je energiecontract.

  Is je vraag beantwoord?

 • Waarom is mijn termijnbedrag anders dan bij mijn huidige leverancier?

  Voor het vaststellen van het termijnbedrag, maken we een berekening van de vaste kosten én een schatting van de hoeveelheid energie die je het komende jaar gaat verbruiken. De kosten verdelen we gelijkmatig en brengen we in 12 maandelijkse termijnen bij jou in rekening. Het termijnbedrag is mogelijk anders dan bij je vorige leverancier omdat:

  • Er een ander jaarverbruik is genomen als uitgangspunt; 
  • Het leveringstarief verschilt;
  • De nieuwe netbeheerkosten en/of overheidsheffingen nog niet zijn doorberekend bij de vorige leverancier. Deze kunnen één keer per jaar wijzigen.

  Is je vraag beantwoord?

Like ons op Facebook

Wil jij op de hoogte blijven van Huismerk Energie? Like onze Facebookpagina en je mist niets meer!

Ik vind jullie leuk!

Meer weten?

Wil je meer over ons weten of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@huismerkenergie.nl of bel ons. 

088 - 105 11 22