Samen met partners bouwen aan een duurzame regio


Ondernemen in energie is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Juist lokale initiatieven zijn een belangrijke schakel in de omslag naar groene opwek. Door onze krachten te bundelen en samen te werken met actieve, betrokken en uiteenlopende ondernemers, vergroten we het aandeel lokale opwek en versterken we de lokale economie. Kijk maar.

Bekijk al onze projecten

Onze succesvolle opwekprojecten

Door onze kennis en krachten te bundelen vergroten we het aandeel duurzame innovaties en initiatieven. Zo bereiden we het aandeel duurzaam opgewekte energie steeds verder uit. Lees meer over de bijzondere samenwerkingen met Windpark Nijmegen-Betuwe, Dommelstroom en Coöperatie Tricht Duurzaam. 

Windpark Nijmegen-Betuwe

Langs de snelweg A15 is Windpark Nijmegen-Betuwe gerealiseerd, met 4 windmolens. We zijn er trots op dat we de stroom van Windpark Nijmegen-Betuwe aan de regio mogen leveren! 

Lees meer

Dommelstroom

Met een waterkrachtcentrale bij de stuw in Sint-Michielsgestel voorziet het water van de Dommel meer dan 170 huishoudens in het Dommelgebied van groene stroom.

Lees meer

Postcoderoos Tricht

Met ruim 100 zonnepanelen op het dorpshuis in Tricht, maakt Coöperatie Duurzaam Tricht zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Ook voor diegenen met een te klein of zonder eigen dak. 

Lees meer

Postcoderoosregeling

Wil je met je eigen wijk of dorp een wind- of zonnecollectief starten? Dat kan met de postcoderoosregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat inwoners van een wijk of dorp gezamenlijk op een financieel rendabele manier aan de slag kunnen met lokale en duurzame energie. Als je voor deze regeling in aanmerking wilt komen moet je een concreet plan hebben en er moet sprake zijn van een coöperatie.

Wil je meer weten over de postcoderoosregeling? Kijk dan eens op postcoderoosregeling.nl

Eigen windenergie opwekken

Heb jij een eigen windmolen en wil je graag een eerlijke prijs en zeker weten dat jouw energie goed terecht komt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Huismerk Energie heeft een eigen pv-vergunning, waardoor we zowel inkoop als levering van de in Nederland opgewekte windenergie kunnen verzorgen. 

Meer weten?

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wil je graag meer weten over een mogelijke samenwerking of ben je benieuwd met welke projecten we op dit moment samenwerken? Vul je gegevens in, dan bellen we je terug of bel ons zelf! 

Vul je gegevens in

Bel ons direct!


Wij staan voor je klaar! Wij beantwoorden graag al je vragen op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur:

088 - 105 11 22 (Lokaal tarief)