Waterenergie uit Nederland

Weet je dat iedereen kan bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving? Bijvoorbeeld door stroom af te nemen van een Nederlandse waterkrachtcentrale. Huismerk Energie en Energiecoöperatie Dommelstroom werkten afgelopen jaar intensief samen aan de realisatie van een unieke waterkrachtcentrale in de Dommel bij Sint-Michielsgestel. Weten waar je stroom vandaan komt en dat zelfs met eigen ogen kunnen zien. Dat is pas lokaal groene energie uit de regio!

100% lokaal groen uit Nederland

Huismerk Energie levert energie van energiebronnen in Nederland. Een van onze meest bijzondere projecten is Dommelstroom: een kleine waterkrachtcentrale in de rivier de Dommel bij Sint-Michielsgestel. Met steun van zo’n 500 betrokken coöperatieleden bouwden vader en zoon Jan en Bram Taks een waterkrachtcentrale in de Dommel. Wij zorgen ervoor dat de stroom ook echt bij de huishoudens in de regio terecht komt.

Waterdelen kopen

Weet je dat je in Nederland ook kunt investeren in waterenergie? Bijvoorbeeld door het kopen van waterdelen van de waterkrachtcentrale Dommelstroom in regio Sint Michielsgestel. Je investeert een klein bedrag en dan wordt je eigenaar van een deel van de waterkrachtcentrale! Je ontvangt jaarlijks rendement en Huismerk Energie geeft je korting op de energie die geleverd wordt. Mooie investering toch? 

Lees meer over Dommelstroom

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 823 641 18

Direct een gesprek

Liever je vraag persoonlijk bespreken? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22