100% Hollands groene energie

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan een duurzaam Nederland. En wij maken dat mogelijk, met nieuwe energie! Hiervoor hebben wij een route uitgestippeld, een pad met ambitieuze doelen, waarin we continu grote en kleine stappen zetten. Onderweg sinds 2013, met opgestroopte mouwen én een glimlach.

Alles om ons heen verandert in rap tempo. Hoe ‘t er morgen uit ziet? Dat bepalen we voor een groot gedeelte zelf met de keuzes die we dagelijks maken. Zo ook met de keuze voor energie, waar het vandaan komt en hoe we er mee omgaan. Wij maken het voor íedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame toekomst. Heel simpel, met nieuwe energie. Energie van zon, wind, water en lokale biomassa, natuurlijk van eigen bodem. We investeren in samenwerkingen met de opwekkers van nieuwe energie. Helpen de aanpakkers die verantwoordelijkheid nemen en zich vandaag actief inzetten voor morgen. Én we zijn er voor de overstappers die zoeken naar nieuwe energie voor een eerlijke prijs. 

Wij lopen voorop 

Wij geven het voorbeeld, laten zien dat het anders kan en stimuleren daarmee een nieuwe generatie energiemakers en -gebruikers. Wij zoeken elke dag naar de beste manier om energie op te wekken en te gebruiken. We helpen met innovatieve oplossingen bij het optimaal, slim en onbezorgd organiseren van alle energiezaken. We zorgen voor grip! En dat moet vooral simpel zijn en niet teveel tijd kosten. We denken vooruit, verbinden belangen en maken Nederland klaar voor de toekomst.

Bij Huismerk Energie zijn we zelfverzekerd, ambitieus, sympathiek, transparant en eerlijk! 

Onze waarden 

  • Nieuwe energie, Onze stroom is 100% duurzaam uit Nederland
  • Inspireren, we geven het voorbeeld en lopen voorop
  • Verbinden, samen bouwen aan morgen
  • Grip en gemak, we maken het mogelijk
  • Een eerlijke prijs, waar voor je geld zonder kleine lettertjes

Reviews klanten Huismerk Energie

Zij geven ons gemiddeld een 8,1 van de 10

En 86% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle reviews

Beleef nieuwe energie in Virtual Reality!

Ben jij benieuwd naar een virtueel kijkje achter je stopcontact? vlieg met ons mee in een adembenemende reis langs een aantal van onze opwekprojecten en beleef nieuwe energie in VR.

Bekijk de video

Contact opnemen

Meer weten over Huismerk Energie of onze duurzame samenwerkingen? Of wil je graag kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Neem contact met mij op

Bel ons direct


Wij staan voor je klaar! We beantwoorden graag al je vragen op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur. 

088 - 105 11 22 (Lokaal tarief)