100% lokaal groene energie

Wij geloven dat energie duurzaam en lokaal opgewekt kan worden en dat iedereen daar aan kan bijdragen. Dit realiseren we door samen te werken met mensen en organisaties met een zelfde ambitie. Bijvoorbeeld door opwekprojecten en coöperaties te ondersteunen of door lokale energie te leveren aan onze klanten. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat met een perfecte service en energie die letterlijk van dichtbij komt.

Samen brengen we energie dichterbij!

Enthousiaste medewerkers

Beveelt Huismerk Energie aan vrienden aan

Duurzame partners

Klanten over Huismerk Energie

Wij zijn blij met onze klanten en zij gelukkig ook met ons!
Ik vind het een prettig idee dat ik schone energie uit mijn eigen omgeving krijg.

Mevrouw Donker uit Nijmegen

Het aanbod was zo goed dat ik voor mijn banketbakkerij en privé ben geswitcht.

Goos-Jan Looijenga uit Nijmegen

Het lokale nieuws van Huismerk Energie

Lees meer over de lokale projecten en duurzaam nieuws uit de regio.

Hoe duidelijk vind jij de energierekening?

07 februari 2017

Klopt jouw energierekening wel? En begrijp je wat er eigenlijk op staat? Radar besteedde er op 6 februari aandacht aan tijdens de uitzending. 
Lees verder
Maxima op bezoek bij Windpark Nijmegen

31 januari 2017

Koningin Maxima heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Windpark Nijmegen-Betuwe. Ze sprak met Pim de Ridder, directeur van het Windpark en Caroline de Greeff, bestuurslid van de coöperatie over de succesvolle burgerparticipatie. 

Lees verder
Feestelijke opening Windpark Nijmegen

11 december 2016

Van 8 tot en met 10 december heeft er een feestelijke opening plaatsgevonden bij Windpark Nijmegen-Betuwe. 

Lees verder
Huismerk Energie koploper in duurzaamheid

18 oktober 2016

Uit het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en Wise is Huismerk Energie beoordeeld als koploper in duurzaamheid. 

Lees verder

Wij sponsoren een duurzame regio

Als Nijmeegs bedrijf willen we bijdragen aan de verduurzaming van de regio. Dat doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een driejarige samenwerking met de Vierdaagsefeesten om het evenement verder te verduurzamen. Ons uiteindelijke doel is de Vierdaagsefeesten CO₂-neutraal maken. Maar ook onze samenwerking met Windpark Nijmegen Betuwe zien we als een mogelijkheid om de regio zelfvoorzienend te maken in energie. Meer weten over sponsormogelijkheden of samenwerkingen? 

Neem contact met ons op

Duurzame partners

Nederland is een ondernemend land met veelzijdige duurzame initiatieven. We werken graag samen met duurzame partners om verduurzaming te stimuleren. Of het nu gaat om opwek van energie of het CO₂-neutraal maken van een evenement.

Hier Klimaatbureau

HIER klimaatbureau wil meer verduurzaming realiseren door samenwerking: met consumenten, bedrijven en de samenleving. Huismerk Energie is aangesloten als duurzame leverancier en actieve  aanjager van lokale opgewekte energie.

IIG & Oost NL

Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. Oost NL investeert in de duurzame innovaties van Huismerk Energie. Huismerk Energie en Oost NL hebben een gemeenschappelijk doel: het stimuleren van duurzaamheid op een innovatieve manier.

Vierdaagsefeesten

Huismerk Energie helpt de Vierdaagsefeesten hun evenement verder te verduurzamen. We hebben een meerjarige samenwerking om de duurzame doelstellingen te realiseren. Ons uiteindelijke doel is de Vierdaagsefeesten  CO₂-neutraal maken.

Contact opnemen

Meer weten over Huismerk Energie of onze duurzame samenwerkingen? Of wil je graag kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Neem contact met mij op

Bel ons direct


Wij staan voor je klaar! We beantwoorden graag al je vragen op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. 

088 - 105 11 22 (Lokaal tarief)