Wij zijn al bezig met de toekomst. En jij?

Huismerk Energie besteedt veel aandacht aan innovatie. Niet alleen onze medewerkers zijn met innovatie bezig, maar we vinden het ook belangrijk dat onze klanten slim omgaan met energie. We zoeken hierin ook de samenwerking op met onze kennispartners. Slim omgaan met energie staat hierbij centraal. Op de korte én de lange termijn.

Onze drie pijlers voor innovatie zijn inzicht in je energie, ontwikkelen slimme producten en innovatie rondom opwekprojecten.

Inzicht in je energie

Ontwikkelen slimme producten

Virtueel opwekprojecten bekijken

"Van energieverkoper naar dienstverlener"

"De energiesector is volop in beweging. Energiebedrijven in Nederland ontwikkelen steeds meer slimme oplossingen om zo tot energiebesparing en meer opwek en levering van schone, duurzame energie te komen. In het overzicht van Energie-Nederland staan ruim 35 uiteenlopende diensten en producten die de afgelopen tijd door de energieondernemingen in Nederland zijn ontwikkeld en in de markt gezet."

Onze innovaties zijn niet onopgemerkt gebleven, zo zijn we met onze Slimme Energiemanager en onze samenwerking met Windpark Nijmegen-Betuwe en energiecoöperatie Dommelstroom opgenomen in de lijst met 35 energieke innovaties van Energie-Nederland. Meer hierover lees je via onderstaande link op pagina 10 en 19. 

Bekijk het rapport

Inzicht in je verbruik met de Slimme Energiemanager


Eén van onze innovaties is de Slimme Energiemanager. Deze online applicatie geeft inzicht in je verbruik en laat je bewuster omgaan met je energie. De Slimme Energiemanager helpt je daardoor ook te besparen!

  • 24/7 inzicht in je eigen energieverbruik
  •  Bewuster omgaan met je energie
  •  Handig verbruiksoverzicht
  •  Tot een kwartier nauwkeurig je verbruik inzien
  •  Altijd en overal toegankelijk

Meer weten over de Slimme Energiemanager?

Slimme producten

We zijn continu bezig met het inzichtelijk maken van jouw energie, of dat nu gaat over je verbruik inzien of het virtueel bekijken van een project virtueel waar je in kunt investeren. Dat zorgt er ook voor dat er nieuwe ideeën ontstaan voor slimme producten. Bijvoorbeeld jouw auto opladen op het moment dat de stroom het goedkoopst is. Of lokale energie leveren aan snellaadstations. Heb jij nog energieke ideeën? 

Beleef nieuwe energie in Virtual Reality!


Ben jij benieuwd naar een virtueel kijkje achter je stopcontact? vlieg met ons mee in een adembenemende reis langs een aantal van onze opwekprojecten en beleef nieuwe energie in VR.

Bekijk de video

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 266 266 22

Direct een gesprek

Liever je vraag persoonlijk bespreken? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22