Onze medewerkers

Het team van Huismerk Energie

Frank Hofmans

Financiën

Bij alles wat je doet, nadenken wáárom je het doet. Kun je geen goed antwoord geven? Dan is het voor de klant ook niet duidelijk. Door mezelf deze vraag bijvoorbeeld te stellen bij het opmaken van de nota’s, maak ik energie transparanter.


Ylja Barten

Financiën

Je kunt bij mij altijd terecht met financiële vragen. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat je vragen integer en vertrouwelijk worden beantwoord.


Rik Sebens

Nota's

Huismerk Energie is een jong, groeiend en dynamisch bedrijf. We stemmen onderling met collega's af hoe we een klant het beste kunnen helpen. Mijn verantwoordelijkheid is facturatie voor zakelijke klanten en ik zorg er dan ook voor dat de specifieke wensen van elke klant centraal staan.


Pieter Segers

Berichtenverkeer

Elke dag zorg ik er voor dat berichten met alle marktpartijen gecontroleerd en verwerkt worden. Dat betekent ook dat ik meedenk over het optimaliseren van ons backoffice!


Veronique Montegnacco

Klanten

Wat zo leuk is dat op een dag dat het ontzettend druk is, we met alle collega's van Huismerk samen helpen om alle contracten de deur uit te krijgen en alle vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht maakt werken hier ook zo leuk!


Bregit Sibma

Prijzen

Ik houd me bezig met de prijs voor duurzame energie uit Nederland. Ik sla een brug tussen de markt en de consument: ik zorg er samen met mijn collega's voor dat de producent een eerlijke prijs ontvangt en de consument niet te veel betaalt.


Nancy Steffner

Financiën

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat ook bij de afdeling Financiën de klant centraal staat. 


Bram Gijsbers

Incasso

Ik draag zorg voor het gehele incassoproces en maak het graag zo transparant mogelijk. Ik heb persoonlijk contact met onze klanten en ik denk graag mee in het maken van betaal-afspraken.


Xanne Jacobs

Projecten

Als energieleverancier van de toekomst hebben we een ‘digital first’ aanpak, waarbij de klant voorop staat! Ik zorg ervoor dat we een duidelijke koers varen en alle projecten op dit gebied op tijd en succesvol worden geïmplementeerd. 


Baukje van Zwam

Klanten

Door echt met de klant in gesprek te gaan en te luisteren, kan ik mensen vaak geruststellen als ze wat onzeker zijn over de overstap. 


Sandra van den Brink

Klanten


Iedereen kan een steentje bijdragen aan het milieu door bewust voor lokaal groene energie te kiezen. Ik vind het geweldig dat ik bij een leverancier werk die zich volledig richt op verduurzaming van Nederland!


Lenneke Kranenburg

Klanten

Ik zorg ervoor dat jouw aanmelding soepel verloopt, maar ook als je je contract wilt verlengen zorg ik voor een passend aanbod. Eerlijk en vriendelijk, zo ga ik graag te werk!


Dennis Versteegen

ICT


René van Remmerden

Incasso

Ik probeer altijd zo goed mogelijk mee te denken met de klant. Als er sprake is van een betalingsachterstand aarzel dan niet en neem contact met mij op, zodat we samen een passende oplossing vinden.


Stefanie van den Berg

Marketing & communicatie

Als jong, snelgroeiend energiebedrijf proberen we het altijd nét even anders dan anderen te doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat spreekt me aan!


Astrid Jacobs

Klanten


Franck Rutten

Marketing & communicatie

Ik zorg dat ik dagelijks word uitgedaagd om vernieuwend te zijn. Van creatieve ideeën naar concrete plannen. Daar sta ik ’s morgens voor op. Daar krijg ik energie van. Rust en overzicht creëren. Denkend in mogelijkheden. Samen ons bedrijf naar een nog hoger niveau tillen!  Tessa Janssen

Marketing & communicatie

Samen met mijn collega’s werk ik aan het interessanter, persoonlijker en transparanter maken van groene energie. Mijn werkweek is divers, creatief, uitdagend en gezellig. Voordat ik het weet is de vrijdag weer aangebroken. Bij Huismerk Energie vliegt de tijd voorbij! 


Loek Otters

Initiatiefnemer

Elke dag zorg ik ervoor dat we energie inkopen in Nederland en dat we deze energie leveren aan zo divers mogelijke type klanten. Zo leren we iedere dag van onze klanten en maken we de levering van duurzame energie nog persoonlijker.


Dion van der Wee

ICT

Door de ICT-systemen zo efficiënt mogelijk in te richten, kunnen mijn collega’s energie inkopen tegen de beste prijzen. Daar krijg ik zelf ook weer energie van!


Erik de Vocht

ICT

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat jij energie ontvangt tegen scherpe tarieven. Wij werken met de modernste technologie en kunnen daardoor op het juiste moment energie inkopen. 


Jasper Overbeeke

ICT


Peter den Biesen

Initiatiefnemer

'Ondernemerschap is niet voorbehouden aan grote bedrijven', roep ik vaak. En daar ben ik van overtuigd. Als relatief kleine partij in de energiemarkt, willen we dan ook samen met duurzame partners een bijdrage leveren aan de lokale economie én een duurzaam Nederland.


Wim Peters

Data

Samen met mijn teamgenoten verzamel en analyseer ik belangrijke informatie voor de organisatie. Mijn werk is interessant en uitdagend. 


Marcel Teunissen

ICT


Met moderne en gepersonaliseerde ICT-oplossingen zorgen we ervoor dat alle informatie op een eenvoudige manier beschikbaar is. Of het nu gaat om verbruiksdata van klanten of informatie over onze opwekprojecten. Dit draagt bij aan een heldere en optimale communicatie met al onze klanten.


Stefan van Gaal

Data

Samen met onze klanten werken aan een duurzamere toekomst, dat is het mooiste dat er is. Daar krijg ik elke dag weer energie van!


Martin Langejan

ICT


Het leuke aan werken bij Huismerk Energie is dat ik direct contact heb met álle collega's en de vrijheid en vertrouwen die ik krijg bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.


Amanda Kuijltjes

Nota's

Ik vind werken bij Huismerk Energie leuk omdat het een jong en dynamisch bedrijf is. Elke dag is anders. En belangrijkste is dat de klant centraal staat.


Judith Jansen

Personeelszaken

De juiste mensen op de juiste plaats in deze dynamische, inspirerende omgeving. Daar draag ik graag aan bij!


Petra Wouters

Klanten


Voor mij staat de klant altijd centraal. Wat ik het liefst doe is de klanten per telefoon of e-mail te woord staan en een passende oplossing te bedenken. Naast het te woord staan van klanten, heb ik veel andere werkzaamheden, wat werken bij Huismerk Energie zo leuk en veelzijdig maakt!


Aniek Janssen

Sales


Ruud Koomen

ICT


Samen met mijn collega's in het ICT team zorg ik ervoor dat de in eigen huis ontwikkelde processen, systemen en energie-gerelateerde applicaties continue geoptimaliseerd en verbeterd worden.