Onze medewerkers

Het team van Huismerk Energie

Robert Kuilman

Prijzen

Ik zorg ervoor dat onze klanten de beste prijs voor lokaal groene energie betalen, door continu de energiemarkt te monitoren en hier direct op in te spelen.


Debbie Erps

Klanten

Direct contact met een medewerker zonder wachttijd. Ik denk graag met de klant mee in het vinden van een juiste oplossing. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik wil dat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant worden en blijven bij Huismerk Energie.


Matthias Vermeulen

Klanten

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom verzorg ik persoonlijke service en zet ik net dat extra stapje voor jou.


Sjoerd Rutten

ICT

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat informatie snel beschikbaar is op de website en in de online klantomgeving Mijn Huismerkenergie. 


Dennis Versteegen

ICT


Franck Rutten

Marketing & communicatie

Ik zorg dat ik dagelijks word uitgedaagd om vernieuwend te zijn. Van creatieve ideeën naar concrete plannen. Daar sta ik ’s morgens voor op. Daar krijg ik energie van. Rust en overzicht creëren. Denkend in mogelijkheden. Samen ons bedrijf naar een nog hoger niveau tillen!  Wim Peters

Data

Samen met mijn teamgenoten verzamel en analyseer ik belangrijke informatie voor de organisatie. Mijn werk is interessant en uitdagend. 


Judith Jansen

Personeelszaken

De juiste mensen op de juiste plaats in deze dynamische, inspirerende omgeving. Daar draag ik graag aan bij!


Veronique Montegnacco

Klanten

Wat zo leuk is dat op een dag dat het ontzettend druk is, we met alle collega's van Huismerk samen helpen om alle contracten de deur uit te krijgen en alle vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht maakt werken hier ook zo leuk!


Stefanie van den Berg

Marketing & communicatie

Als jong, snelgroeiend energiebedrijf proberen we het altijd nét even anders dan anderen te doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat spreekt me aan!


Stefan van Gaal

Data

Samen met onze klanten werken aan een duurzamere toekomst, dat is het mooiste dat er is. Daar krijg ik elke dag weer energie van!


Pedro Cabrera

Data

Ik zorg ervoor dat mijn collega’s de juiste informatie hebben, zodat wij onze klanten beter kunnen bedienen. Dat ik tegelijkertijd bijdraag aan de verduurzaming van Nederland, vind ik mooi!


Ruud Koomen

ICT


Samen met mijn collega's in het ICT team zorg ik ervoor dat de in eigen huis ontwikkelde processen, systemen en energie-gerelateerde applicaties continue geoptimaliseerd en verbeterd worden.


Amanda Kuijltjes

Nota's

Ik vind werken bij Huismerk Energie leuk omdat het een jong en dynamisch bedrijf is. Elke dag is anders. En belangrijkste is dat de klant centraal staat.


Xanne Jacobs

Marketing & communicatie

We hebben geen groot marketingbudget, dus mijn uitdaging is om de 'Huismerk-gedachte' op een creatieve manier te laten zien, zodat energie weer persoonlijk en duidelijk wordt!


Rik Sebens

Nota's

Huismerk Energie is een jong, groeiend en dynamisch bedrijf. We stemmen onderling met collega's af hoe we een klant het beste kunnen helpen. Mijn verantwoordelijkheid is facturatie voor zakelijke klanten en ik zorg er dan ook voor dat de specifieke wensen van elke klant centraal staan.


Marcel Teunissen

ICT


Met moderne en gepersonaliseerde ICT-oplossingen zorgen we ervoor dat alle informatie op een eenvoudige manier beschikbaar is. Of het nu gaat om verbruiksdata van klanten of informatie over onze opwekprojecten. Dit draagt bij aan een heldere en optimale communicatie met al onze klanten.


Pieter Segers

Berichtenverkeer

Elke dag zorg ik er voor dat berichten met alle marktpartijen gecontroleerd en verwerkt worden. Dat betekent ook dat ik meedenk over het optimaliseren van ons backoffice!


Petra Wouters

Klanten


Voor mij staat de klant altijd centraal. Wat ik het liefst doe is de klanten per telefoon of e-mail te woord staan en een passende oplossing te bedenken. Naast het te woord staan van klanten, heb ik veel andere werkzaamheden, wat werken bij Huismerk Energie zo leuk en veelzijdig maakt!


Joeri Hendriks

Financiën

Het is fijn om te kunnen zeggen dat ik bijdraag aan de opwek van groene energie en zo aan de verduurzaming van Nederland. Daarnaast biedt Huismerk Energie mij voldoende mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen als controller. 


Bregit Sibma

Prijzen

Ik houd me bezig met de prijs voor duurzame energie uit Nederland. Ik sla een brug tussen de markt en de consument: ik zorg er samen met mijn collega's voor dat de producent een eerlijke prijs ontvangt en de consument niet te veel betaalt.


Nancy Steffner

Financiën

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat ook bij de afdeling Financiën de klant centraal staat. 


Frank Hofmans

Financiën

Bij alles wat je doet, nadenken wáárom je het doet. Kun je geen goed antwoord geven? Dan is het voor de klant ook niet duidelijk. Door mezelf deze vraag bijvoorbeeld te stellen bij het opmaken van de nota’s, maak ik energie transparanter.


Tonnie Manschot

ICT


René van Remmerden

Incasso

Ik probeer altijd zo goed mogelijk mee te denken met de klant. Als er sprake is van een betalingsachterstand aarzel dan niet en neem contact met mij op, zodat we samen een passende oplossing vinden.


Jasper Overbeeke

ICT


Tessa Janssen

Marketing & communicatie

Samen met mijn collega’s werk ik aan het interessanter, persoonlijker en transparanter maken van groene energie. Mijn werkweek is divers, creatief, uitdagend en gezellig. Voordat ik het weet is de vrijdag weer aangebroken. Bij Huismerk Energie vliegt de tijd voorbij! 


Lenneke Kranenburg

Klanten

Ik zorg ervoor dat jouw aanmelding soepel verloopt, maar ook als je je contract wilt verlengen zorg ik voor een passend aanbod. Eerlijk en vriendelijk, zo ga ik graag te werk!


Aniek Janssen

Sales


Erik de Vocht

ICT

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat jij energie ontvangt tegen scherpe tarieven. Wij werken met de modernste technologie en kunnen daardoor op het juiste moment energie inkopen.  Diederik de Jonge

Prijzen

Ik zorg ervoor dat wij op het juiste moment energie inkopen, zodat jij de beste tarieven ontvangt voor onze stroom en/of gas. De combinatie van economie en duurzaamheid maakt mijn werk als analist extra uitdagend. 


Peter den Biesen

Initiatiefnemer

'Ondernemerschap is niet voorbehouden aan grote bedrijven', roep ik vaak. En daar ben ik van overtuigd. Als relatief kleine partij in de energiemarkt, willen we dan ook samen met duurzame partners een bijdrage leveren aan de lokale economie én een duurzaam Nederland.


Martin Langejan

ICT


Het leuke aan werken bij Huismerk Energie is dat ik direct contact heb met álle collega's en de vrijheid en vertrouwen die ik krijg bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.


Ylja Barten

Financiën

Je kunt bij mij altijd terecht met financiële vragen. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat je vragen integer en vertrouwelijk worden beantwoord.


Astrid Burgers

Management assistent

Ik ben de ‘spin-in-het-web’ en ondersteun onze initiatiefnemers Loek en Peter, waar nodig. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op kantoor goed verloopt. Ik krijg energie van de afwisseling in mijn werkzaamheden, geen dag is hetzelfde bij Huismerk Energie!


Sandra van den Brink

Klanten


Iedereen kan een steentje bijdragen aan het milieu door bewust voor lokaal groene energie te kiezen. Ik vind het geweldig dat ik bij een leverancier werk die zich volledig richt op verduurzaming van Nederland!


Bram Gijsbers

Incasso

Ik draag zorg voor het gehele incassoproces en maak het graag zo transparant mogelijk. Ik heb persoonlijk contact met onze klanten en ik denk graag mee in het maken van betaal-afspraken.


Baukje van Zwam

Klanten

Door echt met de klant in gesprek te gaan en te luisteren, kan ik mensen vaak geruststellen als ze wat onzeker zijn over de overstap. 


Jolanda Koopman

Financiën

Samen met mijn teamgenoten zorg ik ervoor dat alle financiële processen zo soepel mogelijk verlopen. Fijn als je dit kunt doen voor een organisatie die bijdraagt aan een groener Nederland. 


Loek Otters

Initiatiefnemer

Elke dag zorg ik ervoor dat we energie inkopen in Nederland en dat we deze energie leveren aan zo divers mogelijke type klanten. Zo leren we iedere dag van onze klanten en maken we de levering van duurzame energie nog persoonlijker.


Dion van der Wee

ICT

Door de ICT-systemen zo efficiënt mogelijk in te richten, kunnen mijn collega’s energie inkopen tegen de beste prijzen. Daar krijg ik zelf ook weer energie van!


Eva Lemmens

Klanten

Ik denk graag met de klant mee in het vinden van de beste oplossing. Mijn doel is dat we allebei met een glimlach ophangen!


Jacqueline Frielink

Klanten

Het is een jong bedrijf dat zich richt op verduurzaming van Nederland én waarbij de klant centraal staat. Ik kan de tijd nemen voor de klant en goed luisteren naar de wensen. Hierdoor kan ik een passend voorstel uitbrengen of de overstap makkelijker maken. Ik ben blij dat ik  onderdeel uitmaak van deze onderneming!Rachel Koenders

Berichtenverkeer

De klant gedurende de hele periode van het klantzijn direct bij het eerste contact kunnen helpen, zonder wachttijd of gedoe tussen afdelingen. Daar gaat het om. Zo is voor mij geen dag hetzelfde en blijft het voor de klant transparant!