Onze medewerkers

Het team van Huismerk Energie

Aniek Janssen

Sales


Dennis Versteegen

ICT


Stefanie van den Berg

Marketing & communicatie

Als jong, snelgroeiend energiebedrijf proberen we het altijd nét even anders dan anderen te doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat spreekt me aan!


Rogier den Breejen

Prijzen


Tessa Janssen

Marketing & communicatie

Samen met mijn collega’s werk ik aan het interessanter, persoonlijker en transparanter maken van groene energie. Mijn werkweek is divers, creatief, uitdagend en gezellig. Voordat ik het weet is de vrijdag weer aangebroken. Bij Huismerk Energie vliegt de tijd voorbij! 


Pieter Segers

Berichtenverkeer

Elke dag zorg ik er voor dat berichten met alle marktpartijen gecontroleerd en verwerkt worden. Dat betekent ook dat ik meedenk over het optimaliseren van ons backoffice!


Frank Hofmans

Financiën

Bij alles wat je doet, nadenken wáárom je het doet. Kun je geen goed antwoord geven? Dan is het voor de klant ook niet duidelijk. Door mezelf deze vraag bijvoorbeeld te stellen bij het opmaken van de nota’s, maak ik energie transparanter.


Stefan van Gaal

Financiën

Samen met onze klanten werken aan een duurzamere toekomst, dat is het mooiste dat er is. Daar krijg ik elke dag weer energie van!


Loek Otters

Initiatiefnemer

Elke dag zorg ik ervoor dat we energie inkopen in Nederland en dat we deze energie leveren aan zo divers mogelijke type klanten. Zo leren we iedere dag van onze klanten en maken we de levering van duurzame energie nog persoonlijker.


Marcel Teunissen

ICT


Met moderne en gepersonaliseerde ICT-oplossingen zorgen we ervoor dat alle informatie op een eenvoudige manier beschikbaar is. Of het nu gaat om verbruiksdata van klanten of informatie over onze opwekprojecten. Dit draagt bij aan een heldere en optimale communicatie met al onze klanten.


Sandra van den Brink

Klanten


Iedereen kan een steentje bijdragen aan het milieu door bewust voor lokaal groene energie te kiezen. Ik vind het geweldig dat ik bij een leverancier werk die zich volledig richt op verduurzaming van Nederland!


Ylja Barten

Financiën

Je kunt bij mij altijd terecht met financiële vragen. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat je vragen integer en vertrouwelijk worden beantwoord.


Baukje van Zwam

Klanten

Door echt met de klant in gesprek te gaan en te luisteren, kan ik mensen vaak geruststellen als ze wat onzeker zijn over de overstap. 


Astrid Jacobs

Klanten


Judith Jansen

Personeelszaken

De juiste mensen op de juiste plaats in deze dynamische, inspirerende omgeving. Daar draag ik graag aan bij!


Franck Rutten

Marketing & communicatie

Ik zorg dat ik dagelijks word uitgedaagd om vernieuwend te zijn. Van creatieve ideeën naar concrete plannen. Daar sta ik ’s morgens voor op. Daar krijg ik energie van. Rust en overzicht creëren. Denkend in mogelijkheden. Samen ons bedrijf naar een nog hoger niveau tillen!  Jasper Overbeeke

ICT


Geron Petit

Financiën


Ik werk 'achter de schermen', maar ook bij mij staat de klant centraal. Door ervoor te zorgen dat alle cijfers en processen kloppen, kunnen we onze duurzame, betrouwbare en servicegerichte aanpak elke dag weer waarmaken!


Petra Wouters

Klanten


Voor mij staat de klant altijd centraal. Wat ik het liefst doe is de klanten per telefoon of e-mail te woord staan en een passende oplossing te bedenken. Naast het te woord staan van klanten, heb ik veel andere werkzaamheden, wat werken bij Huismerk Energie zo leuk en veelzijdig maakt!


Bram Gijsbers

Incasso

Ik draag zorg voor het gehele incassoproces en maak het graag zo transparant mogelijk. Ik heb persoonlijk contact met onze klanten en ik denk graag mee in het maken van betaal-afspraken.


Luc van Roij

Zakelijk


Als vast aanspreekpunt voor de zakelijke markt, kun je voor een passend maatwerk offerte bij mij terecht. De lijnen zijn kort, waardoor ik rechtstreeks in contact sta met de klant en de energiepartners.


Rachel Koenders

Berichtenverkeer

De klant gedurende de hele periode van het klantzijn direct bij het eerste contact kunnen helpen, zonder wachttijd of gedoe tussen afdelingen. Daar gaat het om. Zo is voor mij geen dag hetzelfde en blijft het voor de klant transparant!


Rik Sebens

Nota's

Huismerk Energie is een jong, groeiend en dynamisch bedrijf. We stemmen onderling met collega's af hoe we een klant het beste kunnen helpen. Mijn verantwoordelijkheid is facturatie voor zakelijke klanten en ik zorg er dan ook voor dat de specifieke wensen van elke klant centraal staan.


Ruud Koomen

ICT


Samen met mijn collega's in het ICT team zorg ik ervoor dat de in eigen huis ontwikkelde processen, systemen en energie-gerelateerde applicaties continue geoptimaliseerd en verbeterd worden.


Peter den Biesen

Initiatiefnemer

'Ondernemerschap is niet voorbehouden aan grote bedrijven', roep ik vaak. En daar ben ik van overtuigd. Als relatief kleine partij in de energiemarkt, willen we dan ook samen met duurzame partners een bijdrage leveren aan de lokale economie én een duurzaam Nederland.


Robert Kuilman

Prijzen

Ik zorg ervoor dat onze klanten de beste prijs voor lokaal groene energie betalen, door continu de energiemarkt te monitoren en hier direct op in te spelen.


Anela Spahić

Zakelijk


De dynamiek in het takenpakket maakt mijn werk bij Huismerk Energie leuk. Ik mag mij met verschillende processen bezighouden rondom de zakelijke klant, waardoor ik breed inzetbaar ben. Het is er nooit saai en op de klok kijken hoeft niet, want de tijd vliegt!


Martin Langejan

ICT


Het leuke aan werken bij Huismerk Energie is dat ik direct contact heb met álle collega's en de vrijheid en vertrouwen die ik krijg bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.


Amanda Kuijltjes

Nota's

Ik vind werken bij Huismerk Energie leuk omdat het een jong en dynamisch bedrijf is. Elke dag is anders. En belangrijkste is dat de klant centraal staat.


Niek Probst

Zakelijk

Als vast aanspreekpunt voor de zakelijke markt, kunt je met alle vragen over je aansluiting, netbeheerderskosten en andere energiezaken bij mij terecht. Uiteraard maak ik ook graag een passende aanbieding voor je!


Bregit Sibma

Prijzen

Ik houd me bezig met de prijs voor duurzame energie uit Nederland. Ik sla een brug tussen de markt en de consument: ik zorg er samen met mijn collega's voor dat de producent een eerlijke prijs ontvangt en de consument niet te veel betaalt.


René van Remmerden

Incasso

Ik probeer altijd zo goed mogelijk mee te denken met de klant. Als er sprake is van een betalingsachterstand aarzel dan niet en neem contact met mij op, zodat we samen een passende oplossing vinden.


Jacqueline Frielink

Klanten

Het is een jong bedrijf dat zich richt op verduurzaming van Nederland én waarbij de klant centraal staat. Ik kan de tijd nemen voor de klant en goed luisteren naar de wensen. Hierdoor kan ik een passend voorstel uitbrengen of de overstap makkelijker maken. Ik ben blij dat ik  onderdeel uitmaak van deze onderneming!Xanne Jacobs

Marketing & communicatie

We hebben geen groot marketingbudget, dus mijn uitdaging is om de 'Huismerk-gedachte' op een creatieve manier te laten zien, zodat energie weer persoonlijk en duidelijk wordt!


Veronique Montegnacco

Klanten

Wat zo leuk is dat op een dag dat het ontzettend druk is, we met alle collega's van Huismerk samen helpen om alle contracten de deur uit te krijgen en alle vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht maakt werken hier ook zo leuk!