Een overzicht van onze duurzame partners

Nederland is een ondernemend land met veelzijdige duurzame initiatieven. We werken graag samen met duurzame partners om verduurzaming te stimuleren. Of het nu gaat om opwek van energie of het CO₂-neutraal maken van een evenement.


Hier klimaatbureau

De filosofie van HIER klimaatbureau is dat we meer verduurzaming realiseren door samenwerking: met consumenten, bedrijven en de samenleving. Huismerk Energie is aangesloten als groene leverancier en actieve aanjager van duurzaam opgewekte energie.

Oost NL

Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. Oost NL investeert in de duurzame innovaties van Huismerk Energie. Huismerk Energie en Oost NL hebben een gemeenschappelijk doel: het stimuleren van duurzaamheid op een innovatieve manier.

CertiQ

Aan de elektriciteit uit een stopcontact is niet te zien of de bron daarvan duurzaam is of niet. CertiQ maakt onderscheid tussen grijze en groene stroom, door energie die op een duurzame manier is opgewekt te certificeren. De energie die Huismerk Energie levert, is door CertiQ gecertificeerd.


Tesla

Tesla ontwerpt en produceert premium elektrische voertuigen. Huismerk Energie levert energie aan een supercharge-punt (oplaadpunt) van Tesla.


Radboud Universiteit

Radboud Universiteit is een brede, internationale onderzoeksuniversiteit. Huismerk Energie werkt samen met de faculteit Communicatiewetenschap in het jaarlijks verrichten van focusonderzoeken onder de klanten van Huismerk Energie.


WISE

WISE voert campagne voor groene stroom! Voor nu en later, voor iedereen. WISE doet jaarlijks onderzoek naar de duurzaamheid van de Nederlandse stroomleveranciers, samen met de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. 

Samen een duurzaam idee realiseren?

Heb je interesse om partner van Huismerk Energie te worden en samen met ons duurzame ideeën daadwerkelijk te realiseren? Laat het ons weten! 

Werk mee aan een duurzame regio

  • Helpen en faciliteren van lokale initiatieven
  • Werken aan innovatieve energietoepassingen, zoals slimme laadpalen
  • Bijdragen aan een circulaire economie
  • Stimuleren van de lokale werkgelegenheid