Bespaar op je energiekosten met de Solesta zonneboiler


Met een zonneboiler bespaar je ruim de helft op je energiekosten voor het verwarmen van douchewater. Niet gek dat we veel vragen krijgen over de mogelijkheden rondom de aanschaf van een zonneboiler. We helpen je graag met besparen en daarom zijn we een samenwerking gestart met zonneboiler fabrikant Solesta. Zo kunnen wij jou de zonneboiler extra voordelig aanbieden. Je ontvangt een Huismerk Energie korting van €150 en daarbij krijg je ook nog eens €800 subsidie! Zo kost de zonneboiler nog maar €1250. De actie loopt tot 1 september 2017 .

Vraag hier jouw zonneboiler aan


Laat je gegevens achter en ontvang binnen 10 werkdagen een offerte van Solesta. De offerteprijs is excl. subsidie. Na plaatsing van de zonneboiler ontvang je van Solesta een stappenplan voor het aanvragen van de subsidie. 

ochtend
middag
avond
Ja
Nee

Is er ruimte voor een opslagvat van 60x60x60cm binnen een straal van 4 meter vanaf de cv-ketel ?:

Ja
Nee

Wat is een zonneboiler?

Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om water mee te verwarmen. De zonneboiler wordt voor de CV-ketel geplaatst en staat in verbinding met de zonnecollectoren op het dak. Voordat het water in CV-ketel terecht komt, stroomt het koude water eerst door de zonneboiler. Hier wordt het water verwarmd tot 75 graden. Zo kan jij het hele jaar door douchen met zonverwarmd water! En wanneer de zon zich niet laat zien in de winter, zorgt de CV-ketel dat het water weer wordt opgewarmd. Zo kan je wel tot €250 per jaar op je energierekening besparen. 

Besparen op 3 manieren

Bespaar tot €250 per jaar op je energierekening

Ontvang €800 subsidie bij aanschaf van een zonneboiler

€150 korting als je via Huismerk Energie bestelt

Over Solesta

Solesta levert duurzame zonneboilersystemen op maat. Solesta ontwikkelt en produceert deze systemen geheel zelf. Bij Solesta staan ze nooit stil. Altijd op zoek naar meerwaarde voor de zonneboilersystemen. Solesta kiest voor slimme materialen tegen de beste prijs. Door de unieke buizen haal je zelfs met de winterzon warmte binnen. Duizenden systemen zijn al in gebruik. Heb je een vraag over de zonneboiler of de aanschaf hiervan? Neem dan contact op met Solesta via 024-354 04 65 of info@solesta.nl

Meer over Solesta

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 266 266 22

Direct een gesprek

Je vraag liever persoonlijk met een van onze medewerkers bespreken? Bel dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22