Altijd een passende aanpak voor jouw energievraag

Zakelijke klanten hebben een andere energievraag dan consumenten. Om ook voor onze zakelijke klanten een gepersonaliseerde aanpak te garanderen, is De Groene Stroomfabriek opgericht. Als ondernemer kun je bij De Groene Stroomfabriek zelf het inkoopmoment voor je energie bepalen en kies je voor producten, zoals APX Uurstroom en Endex Clickprijs. Daarnaast geven we je actueel inzicht in jouw verbruik en de marktprijzen in jouw persoonlijke dashboard. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Naar de website van de Groene Stroomfabriek

Waarom De Groene Stroomfabriek?

Peter en Loek, de initiatiefnemers, vertellen: “Voor zakelijke klanten zijn de volumes groter en de verbruiksprofielen anders. Dankzij de oprichting van De Groene Stroomfabriek (DGS) kunnen we vraaggedreven- en gepersonaliseerde producten voor de zakelijke markt ontwikkelen. Ook is er intensiever contact mogelijk met onze adviseurs".

Bij De Groene Stroomfabriek bepaal jij welke vorm van energielevering het beste bij je past.

Of je nu energieproducent bent, een coöperatie of een specifiek energieprofiel hebt, bij De Groene Stroomfabriek zorgen we ervoor dat het leveren van energie bij je past.


Bekijk onze maatwerkoplossingen

Ben je al zakelijk klant van Huismerk Energie?

Dan zit je zeker goed! Als zakelijke klant van Huismerk Energie heb je namelijk altijd een voordelige prijs voor 100% groene energie. Ben je toch nieuwsgierig naar maatwerk producten van De Groene Stroomfabriek? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Neem direct contact op

De volledige energieketen verduurzamen

Met de groeiende vraag naar duurzame energie, is het belangrijk dat we het aandeel duurzame energie ook vergroten. Huismerk Energie vormt samen met De Groene Stroomfabriek en Energy Trading Company een onafhankelijke energiemaatschappij om dit doel te realiseren. Door te richten op zowel de consumentenmarkt, de zakelijke markt en de inkoop van energie zelf te doen, weten we zeker dat we een duurzame bijdrage kunnen leveren. 

Huismerk Energie

Huismerk Energie richt zich op de consumentenmarkt en realiseert nieuwe lokale opwekprojecten.

Lees meer

De Groene Stroomfabriek

De Groene Stroomfabriek richt zich op de zakelijke markt en is gespecialiseerd in maatwerkproducten.

Lees meer

Energy Trading Company

Energy Trading Company verzorgt de inkoop van groene, lokale energie en ondersteunt opwekprojecten.

Lees meer

Persoonlijk contact over de zakelijke mogelijkheden?

Ben je ondernemer en wil je ook graag energie uit jouw omgeving ontvangen? Ben je benieuwd naar onze maatwerkproducten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Vraag een gesprek aan

Bel ons direct


Wij staan voor je klaar! We beantwoorden graag al je vragen van 8:30 tot 17:00 uur. 

088 - 105 11 22 (Lokaal tarief)