Zelf energie opwekken kost je geen energie!

De productie van energie verschuift naar energie uit lokale bronnen van zonne-, water-, bio- en windenergie. Deze groene energie willen we voor iedereen bereikbaar maken. Zelf energie opwekken is ook eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft geen grote investeringen te doen in zonnepanelen op je dak, maar kunt kiezen deel te nemen aan een postcoderoosproject, zoals Tricht of een windcoöperatie, zoals Windpark Nijmegen-Betuwe. Huismerk Energie helpt om vraag en aanbod op deze manier bij elkaar te brengen. Zowel energiecoöperaties als consumenten die graag zelf iets willen bijdragen, zijn bij ons aan het juiste adres!

Zonne-energie

Ook al merken we het in Nederland niet altijd, zon is er in overvloed. Graag denken we met je mee om je rendement uit zonne-energie zo hoog mogelijk te krijgen! Bijvoorbeeld met je eigen zonnepanelen of als deelnemer in een postcoderoosproject. 

Lees meer over zonne-energie

Windenergie

Het waait vaak en hard in Nederland en dat is maar goed ook. Windenergie is namelijk de grootste duurzame energiebron van Nederland. Het zou toch mooi zijn als je ook echt windenergie uit jouw regio ontvangt. Bij Huismerk Energie kan dat!

Lees meer over windenergie

Waterenergie

Nederland is een waterland, maar toch wordt er weinig energie uit water opgewekt. Er zijn een aantal kleinschalige projecten die deze energie benutten en dat vinden wij bijzonder. Een van deze projecten, Dommelstroom, steunen wij dan ook actief. 

Lees meer over waterenergie

Iedereen kan zelf energie opwekken

Je kunt zelf zonnepanelen op je dak leggen, maar dat is vaak duur en niet iedereen heeft een geschikt dak. Huismerk Energie wil de drempel om zelf energie op te wekken verlagen. Wij werken intensief samen met energiecoöperaties, lokale producenten en ondernemers die actief bezig zijn om energie op te wekken in Nederland. Onze rol? Helpen met het vinden van draagvlak en het verrichten van (kleine) investeringen als evenementen, promoties en campagnes om het project te starten. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de opgewekte energie aan huishoudens in de regio wordt geleverd. 

Lees meer over onze samenwerkingen

Samen energie opwekken

We werken intensief samen met energie coöperaties en opwekkers uit de regio. Door onze krachten te bundelen, vergroten we het aandeel duurzame opwek in Nederland.  Lees meer over deze bijzondere samenwerkingen.

Windpark Nijmegen-Betuwe

We zijn er trots op dat we de stroom van Windpark Nijmegen-Betuwe aan de regio mogen leveren! Daarnaast ondersteunen we de coöperatie met promotionele activiteiten en administratieve afhandelingen. 

Lees meer

Dommelstroom

Huismerk Energie werkt samen met Dommelstroom om de waterkrachtcentrale te realiseren en voldoende aandeelhouders te vinden. Ook leveren we de opgewekte stroom aan de regio. 

Lees meer

Postcoderoos Tricht

Samen met dorpscoöperatie Tricht leggen we het dak van het Dorpshuis vol met zonnepanelen. 

Lees meer

WhatsApp met ons

Snel je vraag stellen? Stuur ons een WhatsApp. We zijn het best bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

06 - 266 266 22

Direct een gesprek

Liever je vraag persoonlijk bespreken? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder. 

088 - 105 11 22