Samen naar een duurzame toekomst met windenergie

Op dit moment is een groot deel van de energie die Huismerk Energie levert, opgewekt door windmolens. We vinden het belangrijk om windenergie te leveren uit Nederland en bij voorkeur uit jouw omgeving. Dan kun jij de windmolen die jouw stroom levert gewoon aanwijzen! Zo weet je zeker dat jouw energie duurzaam in Nederland is opgewekt. Je kunt ook windaandelen kopen of kiezen voor andere duurzame bronnen van Huismerk Energie.

Windenergie uit Nijmegen

Huismerk Energie is één van de samenwerkingspartners van Windpark Nijmegen-Betuwe. Samen met Windpark Nijmegen-Betuwe delen we de missie om de regio volledig te voorzien van windenergie. Kies voor windenergie uit Nijmegen en draag bij aan de verduurzaming van onze regio. 

Ik heb interesse in windenergie uit Nijmegen

Zelf investeren in windenergie

Weet je dat iedereen kan investeren in windenergie? Bijvoorbeeld door het kopen van windaandelen. Hiermee investeer je een klein bedrag en word je eigenaar van een deel van de windmolen! Je ontvangt jaarlijks rendement en Huismerk Energie geeft je korting op de energie die geleverd wordt. Mooie investering toch? 

Op dit moment hebben wij helaas geen windaandelen beschikbaar, maar we zijn druk bezig met de opstart van diverse windinitiatieven.

Houd mij op de hoogte

Windenergie uit regio Nijmegen

Houd mij op de hoogte over windenergie!

Wil je op de hoogte blijven over nieuwe windaandelen of ontwikkelingen van onze windprojecten?  Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt altijd het laatste nieuws over onze windenergie.